Ons bedrijf

Wie wij zijn:
Welkom bij ZAHR & Zonen B.V., een toegewijd afbouw- en gipsrestauratie bedrijf met een lange geschiedenis van vakmanschap en expertise. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in afbouwwerkzaamheden en meer dan 43 jaar in het gipswerken.


Als familiebedrijf hebben we onze krachten gebundeld om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Voorheen waren we actief onder verschillende firmanamen, zoals ZAHR Diensten, Algebra Diensten en Algebra Klus- en onderhoudsbedrijf. In 2022 hebben we besloten om onze activiteiten samen te voegen onder de nieuwe naam ZAHR & Zonen B.V.

Hoewel onze nieuwe firma pas sinds kort op papier bestaat, hebben we al vele jaren werkervaring en hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in ons vakgebied. We zijn trots op onze expertise, onze toewijding aan kwaliteit en onze focus op klanttevredenheid.

Onze missie:
Of het nu gaat om het afwerken van een muur of plafond met gips, het restaureren van historische ornamenten of het aanbrengen van akoestische plafonds; ons team van vakmensen staat klaar om u te helpen bij al uw afbouwwensen en -behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw projecten tot leven te brengen.


ZAHR
o