Onze diensten

De afbouw van een gebouw vindt plaats na de ruwbouwfase, met name als
het gebouw wind- en waterdicht is. Tijdens de afbouwfase wordt het gebouw
afgewerkt en kan er begonnen worden met de inrichting van de vloeren,
wanden, plafonds van het betreffende object. Verschillende facetten
(diensten) komen te pas en dit kunt u allemaal combineren met één
aanspreekpunt.


Stukadoorwerk

Stucwerk is een techniek om muren, plafonds en andere oppervlakken glad en vlak te maken, of om decoratieve texturen aan te brengen. Het is een populaire manier om een ​​ruimte te renoveren of te transformeren en het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Loodgieterwerk

Loodgieterwerkzaamheden omvatten een breed scala aan taken die betrekking hebben op; installatie, reparatie en onderhoud van waterleidingen, afvoersystemen, sanitair, verwarming- en ventilatiesystemen in gebouwen en woningen.

Elektra


Elektra verwijst naar de elektrische installaties in een gebouw of woning, zoals de bedrading, schakelaars, stopcontacten en verlichting. Een professionele elektricien kan zorgen voor de installatie, reparatie en onderhoud van deze elektrische systemen om ervoor te zorgen dat ze veilig en goed functioneren.

.

Yakout 

Yakout is een Marokkaanse ecologische decoratie pleister dat wordt gebruikt voor decoratieve afwerkingen van muren, plafonds en andere oppervlakken. Het wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals kalk, zand en pigmenten, waardoor het een ecologisch verantwoorde keuze is.

Schilderwerk

Schilderwerk kan verschillende doelen hebben, zoals het beschermen van oppervlakken tegen slijtage en weersinvloeden, het verbeteren van de uitstraling van een ruimte, het verhogen van de waarde van een gebouw, of het aanpassen van het interieur of exterieur aan nieuwe trends en stijlen.

Koof

Een koof met lichtspotjes is een decoratief element dat vaak wordt gebruikt in moderne interieurs om extra verlichting toe te voegen aan een ruimte. Een koof is een verlaagd plafond dat kan worden gebruikt om verlichting, ventilatiekanalen en andere functies te verbergen.

Systeemplafond


Een systeemplafond is een plafond dat bestaat uit verschillende plafondtegels die in een metalen raster zijn geplaatst. Dit soort plafond is populair in commerciële en kantoorruimtes omdat het gemakkelijk toegang biedt tot de leidingen, kabels en buizen die boven het plafond lopen. Het is ook een betaalbare en praktische oplossing voor het creëren van een strak en modern plafondontwerp.

Andalusische/Marokkaanse Gipsornamenten

Andalusische Marokkaanse gipsornamenten zijn decoratieve elementen die zijn geïnspireerd op de traditionele Andalusische en Marokkaanse architectuur. Deze ornamenten worden vaak gebruikt om muren, plafonds en deuren te versieren en zijn een belangrijk onderdeel van de Marokkaanse en Andalusische interieurontwerpen.

Timmerwerk

Timmerwerk kan verschillende doelen hebben, zoals het verbeteren van de functionaliteit van een ruimte, het verbeteren van de isolatie en akoestiek van een gebouw, het verhogen van de esthetiek en waarde van een gebouw, of het aanpassen van het interieur of exterieur aan nieuwe trends en stijlen.

Raamlijsten

Perklijsten in de vorm van ramen zijn decoratieve gipslijsten die de illusie creëren van ramen op muren of deuren. Ze worden vaak gebruikt als decoratieve elementen in zowel moderne als klassieke interieurs, om extra dimensie en karakter toe te voegen aan de ruimte.

Cinewall


Een Cinewall, ook wel TV wand genoemd, is een op maat gemaakte wand die speciaal is ontworpen om je televisie en andere multimedia-apparatuur op een stijlvolle manier op te bergen. Deze wand wordt meestal op maat gemaakt om perfect te passen bij de afmetingen van jouw televisie en de ruimte waarin het wordt geplaatst.

Klassieke/Hollandse Gipsornamenten

Klassieke Hollandse gipsornamenten zijn decoratieve elementen die vaak te vinden zijn in historische Nederlandse gebouwen. Deze ornamenten worden gemaakt van gips en worden gebruikt om muren, plafonds en andere oppervlakken te versieren en te verfraaien. Klassieke gipsornamenten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen, van eenvoudige lijsten tot meer complexe bloemen- en bladmotieven.